Lyckad invigning av den nya cykelserviceplatsen på PREEM Norr Mälarstrand

Helgen den 16-17:e april var det dags för invigningen av Preems nya cykelserviceplats.

MS Sport var på plats under invigningen med cykelmekaniker för att bistå med goda råd och konkret hjälp med att fixa cyklar. 

NMS.jpg

Med MS Sports praktiska och custombyggda reperationsställ för cyklar i Preems unika färg kan cyklister nu hänga upp cykeln och utföra självservice, enklare reparationer och justeringar på cykeln.

Tack vare den inbyggda pumpen och alla nödvändiga verktyg har cyklister nu allt som krävs för att utföra gratis självservice på plats. I butiken finns ett utbud av cykeltillbehör, såsom: Cykellås, belysning, reparationssats, pump, slang, ringklockor, hjälmar och reflexartiklar.

För att stödja stadens vision om att utveckla Stockholm som en cykelstad vill Preem underlätta för de cyklande Stockholmarna att kunna serva sina cyklar.

Preems vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Det innebär att Preem, förutom att utveckla och producera drivmedel med mindre miljöpåverkan även uppmuntrar till en beteendeförändring. För de korta sträckorna är cykeln ett utmärkt alternativ, både för miljön och hälsan. Cyklisten är en viktig kundgrupp för Preem och Preem vill att hen ska känna sig välkommen och kunna ha nytta av stationens faciliteter.

Mycket bra initiativ Preem!!!